سقف عرشه فولادی

در ادامه بعد از پرداختن به چیستی و انواع به بررسی مزایا و معایب این نوع از سقف‌ها پرداخته شده است.

البته لازم است اشاره کنیم که موار دیگری هم در ساخت و اجرای این نوع سقف ساختمانی وجود دارند که موجب کاهش مدت زمان اجرای آن می‌شوند؛ برای مثال چیزی به نام عملیات قالب‌بندی در اجرای سقف عرشه فولادی وجود ندارد چراکه در اجرای این نوع سقف ساختمانی از ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل بدون میلگرد استفاده می‌شود. از این‌رو هیچ‌ نیازی به انجام عملیات قالب‌بندی که وقت بسیار زیادی را از اجرا و اتمام پروژه ساختمانی هدر می‌کند نیست؛ درواقع ورق‌های گالوانیزه ذوزنقه‌ای شکل در اجرای این سقف ساختمانی به عنوان قالب مورد استفاده قرار می‌گیرند و جایگزینی برای اجرای عملیات قالب‌بندی هستند و همین عامل موجب افزایش سرعت اجرای سقف عرشه فولادی می‌شود؛ از طرفی سایر کارهای وقت‌گیر در اجرای این نوع سقف مانند عملیات کف‌سازی و پوکه‌ریزی انجام نمی‌شوند چراکه این سقف دارای بتن‌ریزی با سطح بسیار هموار و یکپارچه است از این‌رو نیازی به انجام کف‌سازی و پوکه‌ریزی نیست بنابراین عملیات ناز‌ک‌کاری به آسانی و با سرعت بالایی انجام می‌گیرد.

سقف عرشه فولادی است هشت عنصر اصلی تشکیل شده است که عبارتند از:

ساخت ساختمان‌های چند‌طبقه پیچیده و پرهزینه است. به‌حداقل‌رساندن زمان ساخت‌وساز و کاهش هزینه‌های نیروی کار از اولویت‌های خریداران آهن‌آلات است؛ به‌همین دلیل فعالان در زمینه ساخت‌وساز قیمت عرشه فولادی را لحظه‌به‌لحظه پیگیری می‌کنند.

استفاده از سقف عرشه فولادی به معمار امکان اجرای سقف و بتن‌ریزی در تمامی طبقات یک ساختمان به طور هم‌زمان را فراهم می‌کند.

حداکثر دهانه سقف عرشه فولادی بستگی به چندین عامل دارد، از جمله:

با کارشناسان حرفه ای ما، فرآیند خرید را در کمترین زمان ممکن انجام دهید

خصوصیات فیزیکی مانند: ضخامت ورق گالوانیزه به کار رفته به عنوان ورق عرشه فولادی در سقف عرشه فولادی

تعداد تیرهای فرعی سقف‌های عرشه فولادی از سقف‌های معمولی کمتر است. در نتیجه هزینه‌ی انجام آن هم پایین‌تر خواهد بود.

همانطور که می‌دانید آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی، اجرای عملیات بتن‌ریزی می‌باشد. زمانی که عملیات بتن‌ریزی در سطح وسیعی انجام می‌شود اگر بتن در شرایط هوایی قرار داشته باشد که به طور ناگهانی تغییر دما اتفاق بیافتد، پس از اینکه بتن سخت شد دچار ترک‌ خوردگی می‌شود از این‌رو برای جلوگیری از ترک‌خوردگی بتن در اثر تغییر شرایط هوای ناگهانی از میلگردهای حرارتی استفاده می‌کنند.

همراه روکش پودری می‌شود، یک روکش فلزی گالوانیزه هم به‌عنوان لایه محافظ اضافه می‌شود که به محافظت در برابر خوردگی کمک می‌کند. پوشش پودری دوام سقف عرشه فولادی فولاد را افزایش می‌دهد و از ترک‌خوردگی، پوسته‌پوسته‌شدن و خراشیدگی جلوگیری می‌کند.

میلگردهای به کار رفته در این سازه‌های انواع مختلفی دارند که نوع مورد استفاده در این سیستم به طراحی و نوع اسکلت سازه بستگی دارد. به طور کلی آرماتوربندی در چهار مورد مقاومت در برابر لنگر منفی در دهانه‌های ممتد و کنسول‌ها، تحمل بارهای متمرکز یا بازشوها، آرماتور حرارتی و مقاومت در برابر لنگر مثبت در حالتی که از عملکرد کششی ورقه‌ای فولادی صرف‌نظر شود، به کار برده می‌شود.

بتن، پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانه و مواد افزودنی ساخته می‌شود. بتن‌ریزی، آخرین مرحله در اجرای سقف عرشه فولادی است. با ریختن بتن در ورق‌های ذوزنقه‌ای، یک کف کامپوزیتی برای طبقات بالایی به وجود می‌آید.

اما علاوه‌بر این مزیت‌ها ، سقف عرشه فولادی دارای مزایای متعدد دیگری هم می‌باشد که یکی دیگر از مزایای آن، سرعت بالا در اجرا است. از آن‌جایی که در اجرای این نوع سقف ساختمانی از عرشه فولادی استفاده می‌شود سرعت اجرای سقف نیز به صورت چشم‌گیری افزایش پیدا می‌کند درنهایت بر روی سرعت اجرای کل پروژه ساختمانی نیز تاثیر چشم‌گیری خواهد داشت.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “سقف عرشه فولادی”

Leave a Reply

Gravatar